Megkezdődött a hajrá a footgolf bajnokságban

A Footgolf Országos Bajnokságból (FOB) már csak két kör van hátra. A nyolc állomásos sorozat hetedik fordulóját, a Rézangyal Footgolf Versenyt vasárnap Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezik. Komoly átrendeződés várható a tabellán.

topImg

FOB utolsóelőtti fordulója átrajzolhatja az erőviszonyokat több kategóriában is. A sorozat érdekessége, hogy a legjobb hat eredmény számít a nyolc versenyhétvégéből. Mivel vannak olyan játékosok, akik nem álltak rajthoz az eddigi hat állomás mindegyikén, ők nagyot léphetnek előre. Persze, azok is javíthatnak, akik mind a hatszor megmérették magukat, nekik a legrosszabb eredményük esik ki.

Az összetettben és a felnőtt férfi kategóriában három ferencvárosi birtokolja jelenleg a dobogót. Németh Gábor vezet, abszolút kategóriában Bogár Krisztián a második és Bakó Attila a harmadik, míg a felnőtt férfiak mezőnyében Bakó a második és Bogár a harmadik Németh mögött.

gz

Bogáron kívül a teljesség igénye nélkül a címvédő Lengyel Béla, Kálló István, Podusil György, Tajtyi Róbert, Balázsi Csaba, Papp Péter és Pál Zoltán is hagyott ki fordulót, esetleges hétvégi jó eredményükkel nagyot léphetnek előre.

A tét nem kicsi, hiszen a legjobbak a januári, argentin világbajnokságra nyerhetnek kvalifikációt.

Az eredményeket ITT lehet böngészni.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.