Megvan az első címvédés a footgolf bajnokság közepén

A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 5. fordulójában szlovák és magyar győzelem született a bajnokságban most bemutatkozó balatongyöröki Golf Club Imperial pályáján. Major Ilona megvédte címét a hölgyek versengésében, a férfiaknál Tomas Bartko győzött.
SONY DSC

Fotó: Hole Hunters

A FOB most először járt a balatongyöröki Golf Club Imperial pályáján. Nyolcvanfős mezőny gyűlt össze a tökéletes nyári időben. Tomas Bartko megelőzte Bogár Krisztiánt (FTC Footgolf) és Badó Szilárdot (Magyar Telekom DSC) is.

“Nagyon jól éreztem magam, a nagy meleg sem volt probléma, az argentin világbajnokságon sokkal melegebb volt” – mondta az eredményhirdetés után a győztes Tomas Bartko. “Azzal a céllal jöttem, hogy felkészüljek a svájci és angol European Footgolf Tour versenyre. Ez sikerült. Mégy így is úgy éreztem, maradt a pályában kiaknázható lehetőség, voltak könnyen megjátszható szituációk, amiket elrontottam. Mindig szívesen jövök Magyarországra, sok barátom van itt, és élvezem a versenyek atmoszféráját. Ha nem ütközik más versennyel, jövök máskor is.”

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.