Footgolf: Zsuppán Péter a 2016-os magyar bajnok!!!

Végéhez ért a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) idei szezonja. Minden kategóriában avattak bajnokokat; Zsuppán Péter, Bacskai Bence, Major Ilona és Kókai Bence nyerte a különböző kategóriákat. A csapatversenyben minimális előnnyel az Outsiders végzett az élen.

SONY DSC

Zsuppán Péter

Igazán izgalmasan alakult a Footgolf Országos Bajnokság utolsó, Future FM Footgolf versenye Kisorosziban, a Magyar Golf Club gyepén. A fordulatos versenyen a végső eredmények csak az utolsó pillanatokban dőltek el.

Az abszolút elsőségért Zsuppán Péter (Outsiders), Bacskai Bence (Hole Hunters) és Balázsi Csaba (BFGT) volt holtversenyben. Előbbi remekül kapta el rajtot, és egész napi teljesítményénél nem akadt jobb. A kijelölt rúgásszámnál (par 72) héttel rúgott kevesebbet, a képzeletbeli dobogó második fokára Bogár Krisztián (FTC Footgolf), a harmadikra Papp Péter (BFGT) állhatott. Az abszolút rangsor így nem változott, Zsuppán az év legjobbja, Bacskai a második, Balázsi pedig a harmadik lett.

A csapatversenyt szintén Zsuppán csapata, az Outsiders nyerte az FTC Footgolf és a BFGT előtt. Nyolc forduló után holtverseny alakult ki az élen előbbi kettő között, a több egyéni győzelem döntött az Outsiders javára. Ez azt jelenti, a legjobb nyolc klub találkozik majd egymással, a kieséses rendszerben rendezendő csapatdöntőn a hónap utolsó vasárnapján, Zircen, a Forest Hills Golf Clubban.

További részletek a magyarfootgolf.hu cikkében.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.