Dohányoztak a footgolfosok, érvénytelenítették eredményüket a 2. FOB-on

A nyolc állomásos Footgolf Országos Bajnokság (FOB) második fordulójában erős szél nehezítette a játékosok dolgát a zirci Forest Hills Golf Clubban. A legjobban Zsuppán Péter alkalmazkodott az időjárási körülményekhez. A világbajnok Lengyel Béla megnyerte a férfi felnőtt kategóriát, a korábbi volt válogatott labdarúgó, Hrutka János az abszolút rangsor ötödik helyén végzett.

IMG_1497

A FOB második felvonásán hatvanhárom játékos küzdött egymással és az orkán erejű széllel vasárnap. A legjobban az Outsiders játékosa,Zsuppán Péter (fenti képen jobbra) alkalmazkodott a viszonyokhoz. Ez olyan jól sikerült neki, hogy magabiztos (öt rúgásra volt tőle a második Lengyel Béla) győzelmet aratott, 63 rúgását csak megközelíteni tudták.

Mind a junior, mind a női kategóriában több újonc is bemutatkozott. A csapatversenyt a Ferencváros nyerte a BFGT és a Royal előtt.

A szövetség a 2016-os FOB előtt szigorított a versenykiíráson a Hinora Winter Footgolf Tour tapasztalatai alapján. A versenykiírásban megfogalmazott zéró tolerancia elvét alkalmazva dohányzás vétsége miatt érvénytelenítette öt játékos eredményét.

Forrás: magyarfootgolf.hu

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.