Szavazz 2014 legnépszerűbb magyar sportolójára – segítséget is adunk hozzá!

A facebook-os közönségszavazás eldönti majd, hogy ki lesz az év legnépszerűbb sportolója Magyarországon – december 8-ig lehet leadni a voksokat.

jol

Idén ötvenhetedik alkalommal rendezik meg a Sportcsillagok Gálaestjét, melyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

A listán 171 sportoló neve szerepel – azoké, akik az idei felnőtt világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, a téli olimpián vagy a nemzetközi kupaküzdelmek során értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban.

Összegyűjtöttük az extrém sportos jelölteket, hozzászólások formájában várjuk olvasóink szavazatait! 

Vanek Ákos (triatlon vegyesváltó)

Vanek Margit (triatlon vegyesváltó)

Risztov Éva (nyíltvízi úszás, 10 km)

Olasz Anna (nyíltvízi úszás, 25 km)

Miklós Edit (sí, olimpiai 7.)

Kovács Zsófia (triatlon vegyesváltó)

Gereben Péter (csillaghajó-páros)

Gereben Márton (csillaghajó-páros)

november 18. és december 8. között zajló Adidas közönségszavazáson szavazhatsz arra, hogy számodra ki az év legnépszerűbb sportembere Magyarországon. A közönségszavazás keretében tizenhárom szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik.

A szavazatok alapján december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén hirdetnek eredményt. Az eseményt a Duna Tv élőben közvetíti.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.