Hihetetlen, de ezeket a képeket mobillal lőtték

A mobiltelefonok kameráját leginkább az extrém sportolók tudják kihasználni. Ha nem hiszitek el nekünk, akkor csodáljátok meg a lenti képeket, amiket okostelefonokkal készítettek a sportemberek a Red Bull fotópályázatához. Ezek után kinek van szüksége digitális fényképezőkre?

2012 Nokia Corporation/Ray Demski

2012 Nokia Corporation/Ray Demski

Az első kép a kamerás mobilok királyával (ha nem nézzük a videofelvétel tekintetében nyújtott teljesítményt), a 2013-ban megjelent Nokia Lumia 1020-vel készült. A büszke tulajdonos Ray Demski, aki eredetileg az Aurora Borealis-t szerette volna lencsevégre kapni, de az eredmény egészen más lett. Megértjük, ha sokak nehezen hiszik el, hogy ezt mobillal csinálták.

2012 Nokia Corporation/Ray Demski

Ezt a fotót Atle Rønningen készítette egy iPhone hatossal a híres-nevezetes Trolltungán, a turisták egyik kedvenc nevezetességén, Norvégiában.

A képért 11 kilométert, öt órát és kb. harmincezer lépést kellett megtenni, és bár túl nagy kreativitás nincs benne, a látvány magáért beszél.

Michael Clark/Red Bull Photography

Michael Clark/Red Bull Photography

A kajakosok Nokia Lumia 930-assal lőtt képe szinte bármely magazinban megállná a helyét. Michael Clark ugyan nem sűrűn szokott fényképezni telefonnal, de elmondása szerint ez a legjobban sikerült képe. Irigyeljük őt.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.