3 évesen Guinness-rekordot döntött Otto, a gördeszkás kutya

Otto, a gördeszkás kutya még csak három éves, de már egy Guinness-rekord boldog tulajdonosa. A brit bulldog azzal lett világrekorder, hogy nagyon sok ember lába között tudott átlavírozni gördeszkával. Akik élőben látták, azt mondták Ottóról, hogy tökéletesen irányította a deszkáját.

6937406-3x2-700x467

Az emberi években 28 éves kutya Peruban él, és itt is állította fel az új rekordot: 30 ember lába között ment át. Útközben jobbra és balra kellett dőlnie, hogy ne ütközz neki semminek, ráadásul még a mellső lábát is használta, hogy gyorsuljon.

Amint felbukkant az emberek alkotta alagút végén, győztesen, a jelen lévő közönség örömujjongásba kezdett, és nagy csókokkal, ölelésekkel jutalmazták meg az állatot.

A rekordkísérletet szerencsére élőben figyelte Sarah Cusson is a Guinness World Recordstól. Mindent rendben talált, azért a kísérletből hivatalosan is rekord lett. A világhírű kutya még egy hivatalos oklevelet is kapott, ami megörökítette teljesítményét.

6937408-3x2-700x467

A hír hallatán egyáltalán nem lepődtünk meg, hiszen mi már tudtuk, hogy kutyáknak is rendeznek szörfbajnokságot, ami után mi már szinte semmin sem lepődünk meg. Persze vannak kivételek.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.