VinCE Balaton idén is a Kékszalagon

A borok és a vitorlássport rajongóit idén is Balatonfüredre várják, ahol 2014. július 10-től a Kékszalag tókerülő verseny több száz résztvevője a vízen, a legjobb nyári borkínálat pedig a Tagore sétányon és a Vitorlás téren sorakozik fel. A VinCE Balaton szervezői most sztárvendégekkel közösen indították el “FINOM kampányukat”, a fesztiválra pedig ingyenes koncertekkel, futballvilágbajnokság-közvetítéssel és exkluzív élménykóstolókkal készülnek.

FINOM kampánykoccintás

FINOM kampánykoccintás

A rangos Kékszalag megmérettetést kísérő parti rendezvény hűsítő borokkal, minőségi gasztrókiállítókkal és ingyenes koncertekkel alapozza meg a jó hangulatot, amiből a befutók sem maradhatnak ki.

A fesztivál kevésbé a borszakértésről, inkább a FINOM borokról szól majd – ezzel a hívószóval indítottak most figyelemfelkeltő kampányt, amelyhez sztárvendégek is csatlakoztak.

„A borokról való beszélgetésekbe belekúsztak a szakszerű borleírások kifejezései, pedig más a kóstolás-bírálás és más a boldog borozás. Nyáron a mesterséges kifejezésektől bátran szabaduljunk meg, a szakkifejezéseket nyugodtan hagyjuk meg a szakértőknek és ne szégyelljük, ha egy bor szerintünk egyszerűen FINOM. Ne csak kóstoljunk, azt se felejtsük el: a bor azért van, hogy megigyuk!” – mondta Németh Ágnes, a VinCE Balaton szervezője.

VinCE_Balaton_2014_s

A FINOM kampányhoz csatlakozó Litkey Farkas, a Kékszalag tizenegyszeres bajnoka és címvédője és további sztárvendégek – Gianni Annoni, Kerekes Vica, Segal Viktor, Nagy Ervin és Czutor Zoltán – szintén arra bíztatnak, hogy nyáron, nyaralás közben is keressük a jó minőségű helyi borokat, és ha megtaláltuk, bátran osszuk meg az élményt bonyolult jelzős szerkezetek helyett egyszerű borajánlókkal. Nem tabu a jó vagy a finom szó. A Balaton partján pedig már csak azért is érdemes keresgélni, mert 22 borvidékünkből öt a tó partján található és a VinCE Balatonra a távolabbi régiókból is érkeznek majd kiállítók.

FINOM KAMPÁNY VIDEÓ:

Forrás: Fütő Beáta

 

Comments

comments

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.