Roskatag gyárkéményen, 280 méter magasan egyensúlyozott a net sztárja

Flaviu Cernescu hajmeresztő videót osztott meg a világgal, és a világ imádta azt – még akkor is, ha az emberek szíve majdnem leállt a felvételek láttán. Valószínűleg ezzel Te sem leszel másképp: pedig eláruljuk, hogy a 280 méter magasban zajló mutatvány biztosítókötelek nélkül, de sikerrel végződött. A rozsdás építmény bármelyik pillanatban leszakadhatott volna…

 

A gyárkémény, amelyre Flaviu felmászott, Románia második legmagasabb építményének számít. A 32 éves srác rozsdás létrán mászott fel a csúcsra, ahol átsétált egy vékony, labilis korláton.

Cernescu otthagyta az irodai munkáját, hogy teljes munkaidőben tudja felfedezni a legextrémebb helyeket, ahol jókat tud mászni. 

“A legveszélyesebb rész az első húsz méter volt, mert egy elektromos kábelen kellett felkapaszkodnom a puszta kezeimmel” – mondta Flaviu.

ad_152846223

Cernescu a nagy űr felett (Kép: Flaviu Cernescu)

A mászó reméli, hogy inspirál majd másokat – persze azt ő sem szeretné, ha az emberek ugyanilyen produkciókkal veszélyeztetnék testi épségüket, hanem arra, hogy a többiek is valósítsák meg álmaikat.

Forrás: metro.co.uk

 

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.