Padlót fogsz ezektől a fotóktól

Denis Klero nem egy átlagos fotós. Az orosz művész nemrég egy speckó Red Bull fotós projektben szerepelt, és a fotót részben igazi dolgokból, részben pedig képzelt dolgokból állította össze. Munkája során 3D modellező szoftvert használt, hogy komplex díszletet alkothasson, amit később a való életben is elkészített. Az eredmény lenyűgöző!

denis-klero-–-perfect-world-project-skater-in-moscow

Fotó: Denis Klero/Red Bull Content Pool

“Arra kértük a sportolókat, hogy képzeljenek el olyat, amit a való életben nem tudnának megcsinálni” – mondja Klero. “Például tökéletes 45 fokos lejtőn a deszkások csak egy tökéletes világban trükközhetnek, hiszen ilyen szögű rámpa szinte sehol sincs a világban. Mi megmutattuk, hogy hogyan nézne ez ki a való életben.”

Egy színfalak mögötti felvételen megnézhetjük, hogyan csinálták meg a fenti fotót. A címe Perfect World, vagyis Tökéletes Világ:

A szerencsés deszkás Alexey Zaytsev volt, a munkában pedig közrejátszott egy kiváló MTB-s, Sergey Rassokhin is, aki segített a rámpa megépítésében. Részben neki is köszönhetjük tehát, hogy a lehetetlent igazinak tüntethették fel.

“Sajnos mivel nem élünk tökéletes világban, ezért a valóságban nem valósulhat meg az a rengeteg jó ötlet, amit a sportolók elképzelnek. A képek célja az volt, hogy megmutassuk, hogyan teljesítenének egy olyan világban, ami számukra tökéletes. Az időjárás majdnem elrontott mindent, de megoldottuk, hogy olyan képet készítsünk, amilyet szerettünk volna” – mondta Denis.

Forrás: Red Bull

 

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.