Negyedjére is lehet indulni a Narconon Bringatúrán

„Soha nem nyúlok drogokhoz, és másokat is lebeszélek erről”! – ezzel a célkitűzéssel rendezik meg idén is a Narconon Bringatúrát (NBT), immár negyedik alkalommal. A kétezer kilométeres túra során a bringások végigkerékpároznak hazánk határain, és a hosszú út közben pihenő gyanánt bepillantanak az iskolákba, hogy elmondják a gyerekeknek az igazságot a drogokról.

NBT-150511--terkep

A gyerekek az előadások végén leírják a felismeréseiket, amiből az derül ki, hogy ők nem akarnak belekerülni a drogok világába. Az eddigi Narconon Bringatúrák során több ezer gyerek tett már ilyen, és ehhez hasonló önkéntes fogadalmat.

Mostantól lehetőséged nyílik arra, hogy gyűjtsd az NBT kilométereket, és megszerezd azokat az elismeréseket, melyek csak mozgalmunk igazi hőseinek járnak! Igen, a szervezők Neked üzennek!

“Ha egy teljes NBT-t végigcsinálsz velünk, nívós NBT és Narconon, valamint ABLE okleveleid mellé 2 féle NBT pólót és egy 20 mm átmérőjű NBT ezüstmedált is kapsz ajándékba a főszervezőktől! Ha nem tudsz bevállalni egyben 2 hetet, de szívesen velünk tartasz résztávon, jóváírjuk NBT kilométereidet a részedre kiállított NBT Teljesítménynaplóban, és 2000 megtett NBT km után ugyanúgy megkapod a NBT ezüst medált. 5 db ezüst NBT medált követően egy arany NBT medált kapsz a szervezőktől. Az ezüst és arany NBT medálosok meghívást kapnak a NARCONON legfontosabb rendezvényeire, ahol teljesítményüket mások nyilvánossága előtt is elismerik.
Mi több, a NBT sikeres teljesítését követően értékes NBT jelzéssel ellátott kerékpárokat is kisorsolunk a teljes NBT-t teljesítők között. Szabály, hogy annyiszor 10e Ft + 50e Ft értékű kerékpárt sorsolunk ki, ahányan a rajttól a célig végigcsinálják a teljes távot. (Így pl. 20 teljes távos résztvevő esetén, 250e Ft (kiskereskedelmi ár) értékű kerékpárt sorsolunk ki.)” – írják.

Értelemszerűen minél többen fizetitek be a nevezési díjat, annál értékesebb kerékpárt sorsolnak ki. A nevezési díjat teljes egészében a nyeremény kerékpár megvásárlására fordítják.

 

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.