Magyar csapat videóját osztotta meg a legnagyobb extrém sportos oldal

A világhírű, majdnem két és fél MILLIÓ rajongót számláló Extreme Sports Channel közösségi Facebook-oldalán hatalmas és kellemes meglepetés ért bennünket. Az oldal megosztotta a maroknyi magyarból álló Hegeshow egyik videóját. Mutatjuk, melyikről van szó:

A felvétel a megosztásnak köszönhetően rengeteg emberhez eljutott, és elnézve a többi poszt látogatottságát, a magyar fiúk produkciója elég sok lájkot kapott – és már 11 ezer megtekintésnél jár! A csatorna ezt a szöveget biggyesztette a videóhoz:

“Ez van, amikor a Hegeshow úgy dönt, hogy becsatlakozik egy konditermi edzéshez! Hihetetlenül ügyesek!”

Ez azért elég menő!

De hogy pontosan kikből áll a Hegeshow formáció? Tekerjetek lejjebb, és megtudjátok:

 

Kovács Gergő

Kovács Gergő

A Hegeshow csapat technikai felelőse. Az ő munkájának köszönhetően tudják a fellépéseinket egy európai szinten is egyedülálló és színvonalas akadálypályán végrehajtani. Az általa létrehozott elemek képesek önmagukban is feldobni egy rendezvény külső megjelenését.

Süveges András

Süveges András

Süvi a csapat magyar hangja. A több, mint tíz éves rádiós múltja és speakerként szerzett óriási tapasztalata biztosítja, hogy a Hegeshow a legjobb hangulatot teremtse a bemutatók alatt a rendezvényeken.

 

Szénási Gergely

Szénási Gergely

Ha valaki jól ismeri a különböző mozgáskultúrákat, akkor az ő! Amellett, hogy többszörös világbajnoki címet szerzett, jelenleg is az ország egyik legjobb parkour és break versenyzője. Elképesztő látvány. amikor az ő szakmaisága az extrém kerékpározással egy műsorban szerepel.

Hegedűs László

László Hegedűs

Hege a csapat alapító tagja, akit több alkalommal választottak meg Magyarország legsikeresebb kerékpár versenyzőjének. Emellett 14 alkalommal nyert magyar bajnoki címet, világbajnokság 8. helyezett és Európa-bajnokság 4. helyezéssel büszkélkedhet. Ő az a versenyző, aki meghívást kapott egy Kínában megrendezésre kerülő élő TV show-ra, amit több mint 10 millió ember előtt nyert meg.

 

Takács Zoltán

Zoltán Takács

Az ország legjobb riderei közé tartozik, akinek az egyik legnagyobb erőssége a magasugrás. Azon kevés riderek egyike, aki képes az extrém kerékpározás egyik legnehezebb részét, a szinkrontriál-t bemutatni. Ennek a lényege, hogy Hegével egyszerre hajtják végre ugyanazt a mozdulatsort.

Forrás: hegeshow.com

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.