Elindult a stílusteremtő TDMG ruhamárka

Új ruházati márka indult július huszadikán, amely itthon eddig ismeretlen életérzést honosít meg. A TDMG az ország első küzdősport lifestyle márkájaként olyan ruhákat hoz, amelyekben egyszerre lüktet az edzőtermek keménysége, a nagyváros forgataga és a longboardos suhanás…

Ks79TLiJ8pl7p2ZbZltF72TeCD2xbmWkZ0HUgAMP5rY

A TDMG leszámol a kora kétezres évek küzdősport ruházati iskolájával. Olyan harcművészeteket kedvelő és gyakorló férfiak és nők számára készít ruhadarabokat, akiknek fontos, hogy a harci szellem mellett modern, egészséges életmódjuk és pozitív életszemléletük is megjelenjen az öltözetükön.

A TDMG itthon és külföldön is egyedülálló stílusával pontosan a fenti leírásnak megfelelő kényelmes, menő, laza és szemrevaló mintákat hoz, melyek ugyanolyan jól mutatnak utcán, edzésen, buliban, vagy épp délutáni kávézásokon.

be

“Mára büszkén mondhatjuk, fiatal csapatunk célba ért, hiszen több tízezres közönséget szolgál ki. Az utóbbi időszakban olvasóink kommentjeiből az rajzolódott ki, hogy lenne igény egy olyan ruhamárkára, mellyel úgy fejezhetjük ki közös szenvedélyünket, hogy közben elszakadunk a hagyományos küzdősport mintáktól, és behozunk egy friss látásmódot. Ezért indítottuk el a TDMG-t” – mondta Szakál József, a TOTALDAMAGE alapítója, a TDMG egyik atyja.

cry

A TDMG Magyarország vezető küzdősport hírportáljából, a totaldamage.hu-ból nőtte ki magát – innen ered a neve, amely a TOTALDAMAGE főbb mássalhangzóit, illetve a TOTALDAMAGE MARTIAL ARTS GOODS kifejezés kezdőbetűit is magába foglalja.

Fotók: Kósa Péter

Webáruház: http://tdmgstore.com/

Instagram fiók: https://instagram.com/totaldamageapparel

Facebook: https://www.facebook.com/totaldamageapparel

Forrás: Tiszai Balázs

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.