White és Anderson lettek az év legjobb action sportolói

Idén 20. alkalommal adták át az Excellence in Sports Performance Yearly Award (ESPY) díjait. Az ESPN által rendezett gálára a legjobb action sportolók is hivatalosak voltak, akik közül Shaun White és Jamie Anderson zsebelt be díjat.

 

Több mint harminc címet osztottak szét a Los Angeles-i Nokia Theaterben. Az év férfi action sportolója Shaun White lett, míg a nők közül Jamie Anderson lett a legjobb. 
White olyan sportolókat előzött meg mint Travis Rice, Kelly Slater, vagy Ryan Villapoto. Az olimpiai bajnok snowboardos a 2011-ben nyújtott, kiegyensúlyozott nagyszerű teljesítményéért érdemelte ki a díjat. A történelem során először a 2011-es Aspen-i Winter X Gamesen maximális pontszámmal végzett az élen, majd nyáron a gördeszka félcső kategória aranyérmét is elhódította. 
A nőknél Jamie Anderson élete első ESPY díját zsebelte be. 2011-ben szinte alig talált legyőzőre, majdnem minden versenyen amin megjelent első helyen végzett. A gálán pedig olyan ridereket utasított maga mögé mint Kaya Turski, Kelly Clark, Clarissa Moore. 


Comments

comments