Tommy Guererro örök deszkás legendává lett

Lezajlott a Transworld Magazin díjátadója. A csúcspontot a 25. Perpetual Motion premierje jelentette.

Steve Van Doren, a Vans keresztapja vehette át az “Eric Sticker Emlékdíjat” a gördeszkázás világához való folyamatos hozzájárulásáért, építéséért.
Van Doren szó szerint életét adta a sportnak, hogy a villág jobb hely legyen a deszkások számára – ha kellett akár személyesn grillezte a hamburgereket a skate-parkok építéséért, fejlesztéséért rendezett nyilvános eseményeken.

Az Új Korszak Olvasói Díjat Guy Marano vehette át, a Pretty Sweet egy részét lengetve.

Az Év Újonca címet The Cinematographer Project és az Alien Workshop videókon bizonyított Gilbert Crockett érdemelte ki nyers stílusával és időtálló trükkválasztásaival.

A DGK vihette haza a legjobb csapatnak járó díjat – meggyőzték a közönséget, hogy van helyük a porondon. A világ 2012-ben megismerhette a legnehezebb gördeszkás trükköket Stevie Williams és Josh Kalis előadásában.

A legjobb video díját a Girls and Chocolate Pretty Sweet című filmje kapta.
Spike Jonze, Ty Evans, Aaron Meza és Federico Vitetta bebizonyította, hogy lehet finom érzékkel, kifinomult stílussal közelíteni a deszkázáshoz.

Ez után ismét az Év Újoncának kikiáltott felfedezett, Guy Mariano állhatott színpadra, ugyanis a legjobb video szereplésért is díjat kapott, a Pretty Sweet-ben alkotott mestermunkájáért. Kevés görkoris tud felmutatni ilyen fejlődést ebben a 30-as éveiben, de Mariano úgy tűnik, mint a jó bor, a korral nemesedik.

Tommy Guerrero pedig hivatalosan is legendává lett. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy forradalmasították a deszkázás világát, de a friscói ikonra, a Real Skateboards társalapítójára ez tökéletesen igaz.
Ő az első, igazi profi utcai gördeszkás, hihetetlen nyomot hagyott maga után – mint a rock, ő és munkája is örökké él.

A Transworld 25. Perpetual Motioncímű filmjét is itt mutatták be először teljes egészében a nagyközönségnek, amely a hírek szerint megérdemelt tetszést aratott.

Comments

comments