Ott a helyünk: adrenalinfröccs és meglepetés a Városligeti Műjégpályán!

Az Offline Sport Games fesztivál idén is az extrém sportok legjobbjait hozza el az adrenalinfröccsre szomjazóknak. A szeptember 6-i jubileumi eseményen a szervezők az eddig már jól megszokott sportágak mellett egy igazán nagy dobásra készülnek. A 15.nagy évébe lépő rendezvénysorozat egyik fő attrakciójaként, a veszélytelennek egy cseppet sem mondható freestyle motokrossz néhány jeles hazai és külföldi képviselője is bemutatkozik a Városligeti Műjégpályán.

extrem_sportolok_mindenhol_belso

Íme, azok a sportágak, amelyek profi képviselői biztosan ott leszek szeptember 6-én a Városligeti Műjégpályán, az Offline Sport Games fesztiválon: gördeszka, inline korcsolya, BMX, flatland, freestyle foci, street workout, break és freestyle motokrossz.

„Minden évben próbálunk valami meglepetéssel kedveskedni az OSG-re látogatóknak, így idén egy igazán különleges freestyle motokrossz show-val készülünk – mondta a fesztivál sportprogramokért felelős szervezője. – Az FMX neves képviselői – többek között a sportág kimagasló eredményeket elért hazai nagy öregje, Hujber Péter, valamint a csehek két büszkesége Ondrej Zaruba és Zdenek Fusek 20 méteres magasságban mutatják majd be lélegzetelállító trükkjeiket.”

ondrej_zaruba_fmx

Ondrej Zaruba bemelegít

Persze nincsen OSG BMX-verseny nélkül, és az Amerikában élő Jósa Dani, az egyik legismertebb magyar rider 2004 óta állandó részvevője a rendezvénynek. Egyben ő az egyetlen olyan közép-kelet-európai BMX-es, akit meghívtak az amerikai Dew Tourra is.

“A szüleim nem támogatták, hogy össze-vissza röpködjek egy BMX-szel, de végül tizenhárom hónap alatt az ebédpénzemből sikerült megvennem az összes alkatrészt – meséli a versenyző, aki azóta mintegy kétszáz versenyen indult. – Az első komoly bringámmal már megállíthatatlan voltam.  Először nagypapámmal mentem ki az OSG-re, az egész versenyt végigfilmeztem, és a VHS azóta is megvan.”

egy_emberkent_tombol_a_tomeg_belso2

Ennyien szoktak szurkolni

“Felejthetetlen élmény volt, amikor először vehettem részt versenyzőként a fesztiválon. Ez az egyetlen hely, ahol a különböző sportágak képviselői összejöhetnek és önfeledten tehetik azt, amihez a legjobban értenek. Sokakkal csak ilyenkor találkozom, így számomra ez az év egyik legjobban várt eseménye.”

A 15. OSG fesztiválra a belépő mindössze ezer forint.

josa_dani_bmx_belso3

 

 

Comments

comments