Óriási meglepetés, hogy egy brazil a tél szörfkirálya

Az egyetlen profi szörfös vagyok itt. Ez azt jelenti, hogy egész életem minden eddigi munkáját ebbe tettem – nyilatkozta Ricardo Dos Santos a Surfline-nak.

Ricardo Dos Santos, teljesen ledöbbent. Egy rutin interjúra készült. A Nap fénye álmosan csillogott a Margaret folyón, amikor Hurley Brandon Guilmette előbukkant a semmiből, kezében egy üveg pezsgővel, és a brazil fiú 25 ezer amerikai dollárral lett gazdagabb.
Fotó: Jamie Scott

Az idei Wave of the Winter lezárult. A zsűri hosszas fontolgatás után a brazil szörfösnek ítélte a Tél Hullámainak legjobbja címet, még december 30-i nehéz és mégis tökéletes balos pipline-ért.
“Baromság.” – kommentálta Santos első megdöbbenésében.
“Nem tudom elhinni. Ez volt életem eddigi legjobb meglepetése. Ugyanúgy próbálkozom, gyakorlok, mint a többi srác. És minden nap ellenőriztem a Surfline-t. Csak megpróbáltam jól helyezkedni, és elkapni a megfelelő hullámot az egész szezonban. Tudtam, hogy az egy ilyen volt, de úgy tűnt egy csomó másik srác jobb hullámokat fogott ki.”


Fotó: Joli

“Egyszer elmentem Footlandbe. Gavin Gillette azt mondta: a Pipeline választ téged. Ha jó helyen vagy és meg tudod tartani, kiválaszt téged. Ez mindig megmaradt valahul hátul a fejemben.”

 

 

Comments

comments