Október 29-én téged is vár a Halloween Run!

Október 29-én, szombaton, a föld alatt egyedülálló élményben lehet részed, ha regisztrálsz a BBU Halloween Run elnevezésű élményfutásra, vagy gyalogtúrára.

halloweenrun-extremlife

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye klausztrofóbiásoknak sajnos nem ajánlott, mivel a kőbánya alatti pincerendszerben zajlik majd. A résztvevők egy különleges erőpróbára készülhetnek lelkileg és fizikailag, ami a földalatti labirintusban vár majd rájuk.

A versenyen minden korosztály elindulhat – még az ovisok is, és családi futam (700 m), 4 km-es Halloween kör, 7 és 21 km futó és váltóverseny, 21 km-es váltóverseny és vezetett túra is lesz. Az indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem vár a célban.

A BBU Halloween Run versenyközpontja október 29-én 14 órától várja a versenyzőket Budapesten a 10. kerületi Előd utca 1. szám alatt található Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (KÖSZI).

14 és 18 óra között arcfestéssel várják a résztvevőket, míg 14:30 és 17 óra között lehetőség lesz halloween mécsestartó készítésére egy kézműves foglalkozás keretében, aki pedig egy tökkel érkezik a KÖSZI-be, kifaraghatja saját töklámpását! 

hallo

A pincerendszer terhelhetősége miatt csak korlátozott számban van lehetőség az indulásra, így mindenképpen tanácsos online előnevezni, amelyre október 26-án, szerda éjfélig van lehetőség.

Nevezz ezen a linken, látogasd meg a rendezvény honlapját, a rendezvény hivatalos Facebook-oldalát pedig innen érheted el.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.