Nyerj vitorlázást a Helly Hansen fotópályázatán!

A Helly Hansen fotópályázatot hirdet: a vitorlázók feladata, hogy kiválasszák kedvenc hajózási kategóriájukat  — offshore, inshore, dingi, vagy part menti vitorlázás— majd  feltöltsenek egy, vitorlázás közben készült fotót a Helly Hansen weboldalára (www.hellyhansen.com/joinourcrew), majd a képaláírásban jelöljék meg, hogy mit élveznek legjobban a vitorlázásban. A nyertesek a világbajnok Tim Healyvel vitorlázhatnak a rhode islandi Newportban!

say

Az elbírált kategóriák: dingi, cruising, belvízi, és óceáni versenyzés. A fotópályázat 2015. március 10-től április 9-ig tart, a kategórianyertesek egy all-inclusive vitorlázáson vehetnek részt a rhode islandi Newportban.

A négy kategória fődíja egy Helly Hansen ajándékcsomag és egy felülmúlhatatlan hajózási élmény a Narragansett-öböl mentén a világbajnok vitorlázó és Helly Hansen nagykövet Tim Healyvel. Vitorlázás közben Healy elmondja, hogy mi teszi az embert világbajnok vitorlázóvá, illetve vitorlástechnikákról is oktat majd, mint a szélbeállás és az élesedés.

Healy 1999 óta 17 bajnoki címet nyert a J/24 osztályban, valamint többször is felterjesztették a Rolex Év Vitorlázója versenyre. 2014-ben megnyerte a J/70 világbajnokságot és harmadik helyezést ért el a J/24 kategóriában rendezett világversenyen.

HH Team J24 Worlds 2013

Néhány szó a Helly Hansenről:

A Helly Hansen 1877-es norvégiai alapítása óta folyamatosan fejleszti a termékeit a skandináv dizánjt és olyan sportolók tapasztalati alapul véve, akik a világ legszélsőségesebb időjárási körülményeivel szembesülnek.  A márka a teljesítmény, a védelem és a stílus optimális kombinációját képviseli. A Helly Hansen úttörő formatervezései továbbra és védik és támogatják azokat a sportolókat, akik az óceánon vagy a hegyek között élik a mindennapjaikat.  A vállalat számos dologban volt első a piacon. Forgalmazni kezdte a világ első vízhatlan anyagát, több mint 130 évvel ezelőtt, később az 1960-as években elsőként kezdte árulni a gyapjúból készült termékeket. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet szabályozó technológiával rukkolt elő. A Helly Hansen világelső a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. A márka több mint 60 síterepet és hegymászó vidék valamint 33 000 professzionális síelőt és hegymászót mondhat hivatalos partnerének. Megtalálhatók köztük nemzeti sí válogatottak és olimpikonon is, de minden sportolóban közös a szabadtéri mozgás szeretet.

Forrás: Nagy Andrea

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.