Nevezz a 4. Burger King Brutálfutásra, amíg lehet!

A pálya különlegessége miatt létszámkorlátozás lesz a 4. Burger King Brutálfutáson, ezért a lehető leggyorsabban kell nevezni rá.

maxresdefault

A verseny összképében jobban hasonlít egy katonai kiképzőpálya és egy akadályverseny keverékére, mintsem egy hagyományos futóversenyre. A résztvevők nem viselnek hagyományos, feltűzött rajtszámot, mint egy futó vagy bringaversenyen, hanem a karokon filccel felrajzolt számok és a lábakon viselt chipek segítik az időmérést.

A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal/ugratóval Nyáregyházán (Budapesttől 50 kilométerre). A résztvevők óránként rajtoló futamokban indulnak egy előre meghatározott útvonalon, amely részben a motocrosspályán, részben a körülötte található erdőben, szántóföldön vezet.

3553

Akadályok a pályán

Mocsaras, meredek emelkedők, lejtők, mély homok, álcaháló (alatta kell átkúszni), szalmabálák, vizesárkok, autógumik (át kell futni rajtuk az erdőben), fákra erősített szalag/faléc (át kell alattuk bújni, vagy át kell felettük ugrani, kacskaringós labirintus.

A hét kilométeres pálya teljesítése a leggyorsabbaknak általában 31-33 perc, a leglassabbaknak pedig 55-60 perc körül mozog. Az egyes futamokon elért eredmények alapján a legjobbak délután egy döntő futamban mérik össze az erejüket, ezen futam eredményei alapján történik a korcsoportonkénti eredményhirdetés.

Forrás: brutalfutas.hu

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.