Mu-ha-ha, de trendik lettünk, te jó ég!!!

Kedves Olvasó, engedje meg, hogy egy régóta várt szolgálati közelménnyel indítsuk a napját. Az extrem.hu szerkesztősége ugyanis június 10-én, azaz Margit, az extrémsportok védőszentjének nevenapján elindította újjáalakított, átszabott, kokainnal és dúsított uránnal felnyomott oldalát. Semmi különös – van itt facebook, youtube, twitter, meg könnyű kezelhetőség és izzadt lazaság, hogy még jobb és még több hírszolgálatásunk úgy tündököljön a magyar sajtórengetegben, mint egy hamvaskék óceánba dobott szörfdeszka szélén megcsillanó, matyóhímzéseket és bántóan egyszerű hopi indián motívumokat rezgető szivárványos buborékocska.

Egyik napról a másikra lepjük meg minden olvasónkat az extrem.hu újjáalakított oldalával. Igyekeztünk olyan site-ot építeni, amely egyrészt megtartja jó szokásainkat, másrészt él azokkal a lehetőségekkel, amelyek a nagy internóceánban igazgatják mostanság a sitehajók mozgását.
Dehogy túllépjük eme remekbeszabott, eredeti, nagyon kellemes, Arany Jánost, Vona Gábort, Geszti Pétert és Fásy Ádámot egyaránt megszégyenítő megfogalmazáson, ideírjuk: minden egyes átalakítás azért történt, hogy Önök jobban szeressenek bennünket.

Ennnek első lépéseként átalakítottuk a címlapot, a rovatrendszert, talán így egyértelműbb és használhatóbb lesz, a csomagot telepakoltunk web2-es cuccokal, van már facebook, twitter, megosztás és blogmánia, ugyanakkor próbáltunk egy egyedinek mondható stílus nevében olyan hírszolgáltatási rendszert kialakítani, ami mindenkinek kedvére válik.

Hiszen az a legfontosabb, hogy Önök, akik rendszeresen vagy éppen rendszertelnül látogatják az oldalunkat, velünk legyenek, innen tájékozódjanak, innen kapják meg azokat a híreket, amelyek segítenek tájékozódni, eligazodni, képbe kerülni és szórakoztatni.
Arra kérünk mindenkit, hogy próbálja, tesztelje az oldalt, és azonnal írjon, jelezzen nekünk, ha valami olyat talál, ami nem frankó, amivel gond és baj van.

Bizonyára megbocsátják nekünk, ha a következő napokban találkoznak majd egy-két hibával, de az átállás legalább olyan bonyolult, mint kitalálni azt, hogy ezt az éjszakai tesztelés utáni elsőnapos szerkesztőségi cikket hogyan fejezzük be.

Nem is bajlódunk ezzel, csak örömteli és kellemes olvasást és kalandozást kívánuk mindenkinek, terjesszék továbbra is, hogy jók vagyunk, hogy ennél az ejtőernyőkupolánál nem nagyobb országban az extrem.hu az, amely a legtöbb szórakoztató és érdekes és hasznos információval lepi meg nyájas olvasóit.

Üdvözlettel:

Barta Balázs
főszerkesztő
extrem.hu

Comments

comments