Megvan, mikor indul világgá Légrádi Márk

Légrádi Márk egy nemes és jótékony célért kerüli meg a Földet. Az út rengeteg tervezéssel jár; Márk napi 12-17 órákat dolgozik a hajóján, az utat végigkísérő rendezvényeken, és a tengernyi háttérmunkálatokon. Az indulás időpontja viszont már megvan, és el is árulta magazinunknak.

legradi

“Sokat gondolkoztam, hogy mely nap volna a legideálisabb az induláshoz, talán egy szerdai, vagy egy pénteki.” – kezdte Márk. “Arra jutottam, ha már ilyen közel az év vége, akkor megvárom a születésnapomat, hiszen magával az úttal egy új élet kezdődik, ezért az indulás napjának a 2017. január 6-át tűztem ki. Számomra ez az időpont mind a hajó munkálatainak befejezéséhez, mind a rendezvények megszervezéséhez, és háttérmunkálatok lebonyolításához elég messze van.

Ezzel a döntésemmel plusz erőre tettem szert az önmotiváció terén és még jobban inspirál a napi 12-17 órás munkámban. Az időpont meghatározása lehetővé tette a pontos szakaszok meghatározását és kiírását.

Az útitárs program sok élménnyel gazdagítja azokat, akik csatlakoznak ehhez a nem mindennapi túrához és ezen felül lehetővé teszi, hogy a hajó eljusson a rendezvények helyszínére, ahol megtudjuk tartani az életmentő műtétre váró gyermekeknek szóló adománygyűjtést.” – árulta el Márk.

További információkat a foldkerules.hu oldalon olvashattok, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy Márk hogyan készült fel a nagy útra, erre a linkre kattintsatok.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.