Megaversenyt rendeznek a menő wakeboardosoknak

Nagy dobásra készül a Red Bull. A wakeboardos közeget olyan rendezvénnyel ajándékozza meg, amire eddig még nem volt példa. A Red Bull Wake of Fame nevű versenyt december 3-án, Floridában rendezik meg.


A rendezvény
"nagyságát" jelzi, hogy a viadal helyszínéül a Nemzetközi Úszó Hírességek Csarnoka mögött elhelyezkedő legendás Fort Lauderdale Aquatic Complex szolgál majd.
A sportközpontban három óriási úszásra és búvárkodásra alkalmas medence helyezkedik el – december 3-án azonban a létesítmény átalakul egy óriási „wake parkká“, ami a világ top wakeboardereinek és wakeskatereinek biztosít majd játszóteret.

A verseny formáját tekintve, olyan technikai elemekkel próbálják különlegessé tenni a futamokat, mint a System 2.0 névre hallgató Winch.
A gép hosszú, folyamatos egyenes vonalú mozgását biztosít a versenyzőknek, akik ennek segítségével bemutathatják majd a legkreatívabb és legdinamikusabb trükkjeiket.
Szintén újdonság a gördeszkás szemmel megkomponált óriás wakepark, ahol negyedkörök, kidobók, korlátok és csúszódobozok tarkítják majd a víz tükörsima felszínét.

A versenyen résztvevő riderek listája
Wakeboard
JD Webb
Adam Errington
Parks Bonifay
Steel Laferty
Ollie Derome
Raphael Derome
Keith Lidberg
Danny Harf
Nico von Lerchenfeld
Kevin Henshaw
Shane Bonifay

Wakeskate
Brian Grubb
Reed Hansen
Ben Horan
Nick Taylor
Andy Pastura
Brandon Thomas

Comments

comments