Körútra indul az Európai Outdoor Filmfesztivál

Összesen kétórányi rövidfilmválogatással készül a túrára az E.O.F.T. Október 12-én, Münchenben indítanak.

A 120 percnyi tömény élvezetet két részletre bontják, köztük egy 30 perces frissítő szünettel.
Összesen két és fél, három órányi elfoglaltságra kell számítaniuk azoknak, akik el tudnak zarándokolni valamelyik vetítés helyszínére.
Hazánkhoz legközelebb Oberwart és Bécs esik, előbbi helyszínen november 12-én, utóbbin 19-én tartják a filmfesztivált.

Idén Ausztriába, Svájcba, Németországba, Franciaországba, Nagy Britanniába, a BeNeLux államokba és Olaszországba látogat az E.O.F.T.

Az időpontokról és a helyekről a hivatalos honlapon tájékozódhattok.

A filmek idén:

Wide Boyz: 16 perces mászófilm Tom Randall-al és Pete Whittaker-rel. A könnyed kétnapos mászóút a The Century top-ra (Moab, Utah) kétévnyi téning, 42 próbaút eredménye.

The Road from Karakol: Kyle Dempsey, az amerikai hegyibringás túrázásai Kirgizisztán-szerte, persze mindig Karakol-ból. 20 perc.

The North of the Sun: két norvég szörfös, Inge Wegge and Jorn Nyseth Ranum a tökéletes hullámot keresik – 9 hónapon át az északi sarkkörnél. 23 perc.

Supervention – egy igazi nemzetközi téli show, a világ legjobb sí és snowboard freeride-osaival, szerte a Földön. A trunén egy exluzív 10 perces változatot vetítenek.

NotBad: 8 percnyi se eleje-se vége történet 7 riderről, akik a világ négy szegletéből érkezve összegyűlnek egy Isten háta mögötti kisvárosban, (egészen pontosan Queenstone, Új-Zéland), hogy egyesítség tudásukat és ha lehet még többet hozzanak ki az egészből. Sűrű, látványos.

Cascada: az idei kajakfilm, lélegzetelállító túra Mexikóban.
A film: http://vimeo.com/57343365

Sound of the Void: 13 perc. Sébastien de Sainte Marie nagyobb biztonságban érzi magát lécein a hegyekben, mint autón, vagy repülőn. Filmjéban a svájci Gspaltenhorn 55 fokos északi lejtőit hódítja meg.

The Beginning: A víz mindenütt utat talál magának – Warren Verboom, Lazaro Schaller, Lars Nobs, Matthias Holzinger pedid végig követik. Egészen extrém helyeken is, némi víz akrobatikával fűszerezve…

https://www.facebook.com/deapcanyoning

Petit Bus Rouge: extrém cikrusz, nagyon-nagyon magasan…

Comments

comments