Itt vannak 2014 legjobb bringás képei!!!

A bringás sportok szerelmeseinek kedveskedünk egy szuper válogatással a tavalyi évből, amit a Red Bull angol nyelvű oldalán állítottak össze. Az összeállított “csokor” motivációt adhat a téli hidegben, hogy nyáron újult erővel térhess vissza az aszfaltra, vagy éppen az erdőbe. A válogatás szubjektív, ezért mi is kiválasztottuk közülük a nekünk legjobban tetszőeket. Neked melyik a kedvenced? Írd le! :)

Myriam Nicole

Fotó: Sven Martin

Sven Martin csodás képe az UCI Downhill World Cupon készült.

Brendan Fairclough

Milyen magasra tudsz ugrani? A kimondhatatlan nevű Crankworx Les Deux Alpee megtartotta első európai bajnokságát, itt lőtte a képet szintén Sven Martin, amelyen Brendan Fairclough látható ugrás közben.

summer-x-games-2014-austin-daniel-sandoval

A fotós, Christian Pondella nem tudott ennél közelebb menni az éppen levegőben (és szóban) forgó Daniel Sandovalhoz a BMX Park verseny döntőjén a Summer X Gamesen, de mi ezt egyáltalán nem bánjuk.

Morgan Wade, X-up flip on the open loop.

Fotó: George Marshall

A Red Bull volt olyan kedves, és megengedte Drew Bezansonnak és Morgan Wadenek, hogy megépítsék álmaik pályáját – erről nem nehéz jó képet készíteni, de a fenti alkotás valahogy mégis fantasztikusra sikeredett…

red-bull-district-ride-2014-nuremberg

Fotó: Christoph Laue

A képről valamiért E.T. jutott eszünkbe – de a felvétel szereplője jól láthatóan nem egy fiktív űrlény, hanem egy ember, akit Sam Reynoldsnak hívnak. A verseny neve pedig Red Bull District Ride volt.

red-bull-quarter-master-2014-wales

Fotó: Rutger Pauw

Valószínűleg a levegőben lévő ember neve kevésbé fog érdekelni téged, mint a helyszíné. A nem mindennapi látványt a Revolution Bike Park szolgáltatja Walesben, Angliában, ahová mi is szívesen ellátogatnánk…

Mens final crash, 2014 UCI MTB World Championships, Hafjell, Norway.

Ez a kép is szépen meg van komponálva, de talán a látványnál is izgalmasabb a története. Sven Martin azt a pillanatot örökítette meg, amikor Daniel Federspiel éppen elesni készül bringájával.

Forrás: redbull

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.