Gyarmati Panka 4. a Snowboard Világkupán

Gyarmati Panka, a legeredményesebb magyar hódeszkás negyedikként végzett a slopestyle (trükkös akadályverseny) szakágban a világkupa-sorozat  hétvégi, kanadai állomásán, írja az MTI.

A Magyar Snowboard Szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint Gyarmati alig egy hónappal azután, hogy a kreischbergi világbajnokságon hatodik lett, ezúttal Stonehamben nagyon szoros küzdelemben épphogy csak lemaradt a dobogóról. Ugyanakkor tavaly márciust követően most második alkalommal lett negyedik világkupa-viadalon. Az idei freestyle világkupában jelenleg a hatodik, a slopestyle szakági vk-ban pedig a negyedik helyet foglalja el.

Gyarmati Panka, akinek a vb-n elszenvedett sérülése után ez volt az első versenye, a 25. volt a világranglistán a szocsi téli olimpia előtt, így éppen lemaradt az ötkarikás játékokról.

A slopestyle a szabadstílusú hódeszkásoknak az a szakága, melyben egy ugratókkal, korlátokkal, és egyéb mesterséges elemekkel tarkított lejtőn lecsúszva mutatnak be különféle trükköket: szaltókat, forgásokat és csúszásokat.

Forrás: sportgéza.hu

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.