Force GYM: a Spartan Race hivatalos edzésmódszerének otthona

A hónap végén az idén megnyílt Force GYM hatszáz négyzetméteres termében innovatív és egyedi edzésmódszereket – többek között a Spartan Race hivatalos edzésprogramját – lehet kipróbálni a a XIII. kerületi Force GYM jótékonysági nyílt napjának alkalmából. A bevételből a szervezők a súlyos beteg gyerekeket segítő Napsugár Alapítványt szeretnék gazdagítani.

8307ac63-5416-47ff-a3c2-fba7a0d3b24c

Balról: Nagy Dániel, Fábián Miklós

A rendezvényen meg lehet ismerkedni az eddig hazánkban teljesen ismeretlen edzésmódszerrel, a Spartan SGX-szel, amit itthon egyedüli edzőként Fábián Miklós mutat majd be. Az úttörő sportember a Spartan Race-re, illetve az egyéb, hasonló akadályfutó versenyek felkészítésében szokta vállalni a vendégek teljesítményorientált felkészítését.
A budapesti terem másik edzője, Nagy Dániel 2008-ban végzett a Testnevelési Egyetemen, testnevelő tanárként, edzői pályafutását pedig 2012-ben kezdte TRX-szel, majd több edzői képzést (Boot Camp, GFlex, TRX Sports Medicine, az általunk is bemutatott Ultimate Sandbag) is elvégzett.

unnamed
A Force Gym idén, augusztusban nyitotta meg kapuit egy nyílt hétvége keretein belül. A terem valójában egy hatalmas funkcionális edzőközpont, 600 négyzetméteres területtel a főváros 13. kerületében. A központ vendégei olyan edzéstípusok közül válogathatnak, mint a TRX, a Spartan Girja, a GFlex, a Cross Training, vagy a Boot Camp.
A nyílt napra 3000 forint ellenében itt lehet jelentkezni.
Cím: 1139 Budapest, Országbíró u. 38-43. (SPAR mögött)

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.