Farkasemberek éjszakája a Lokál Skateshopban

A budapesti Lokál Skateshopban tartják az amerikai Machotaildrop gördeszkás mozifilm premierjét február 18-án, szombaton. A vetítésen kívül meghívásos gördeszkaversennyel, werk fotókiállítással és egy óriási bulival várják a szervezők az érdeklődőket.

 

"A Lokál Skateshop két alapító tagja is mellékszerepet kapott, több pécsi és budapesti deszkás mellett a Machotaildrop című kanadai filmben, ezért is jelent extra örömöt számunkra, hogy bemutathatjuk a magyar közönségnek a mozit.
A lelkesedésünk oly méreteket öltött, hogy egy egész napos programot szerveztünk a filmbemutató köré. 

Délután öt órától kezdjük a programot egy meghívásos minifélcső versennyel, ahova tizenöt srácot válogattunk össze, hogy felforrósítsák a hangulatot egy kis deszkázással így télvíz idején. 

A kávézóban a forgatás kulisszái mögött készített képeket állítunk ki. 
A nap folyamán a skateshopban megtekinthetők a film inspirálta éS cipők, melyekből összesen 24 pár érkezett országunkba, és akciós áron kínáljuk a rendezvény ideje alatt. 

Este nyolckor pedig debütál a Corey Adams és Alex Craig rendezte Machotaildrop mozi, melyben olyan a gördeszkázásból már ismert emberek is szerepet kapnak, mint Steve Olson, Rick McCrank, John Rattray, Fred Mortagne. A filmet eredeti, angol nyelven sugározzuk.
A vetítés után dj Tolcsvay válogatja a zenéket, amíg bírjátok szusszal. A buli a kilencvenes években jól ismert ’Total Car’ nevű szórakozóhely hangulatát hívatott megidézni a zenékkel."


A filmről:

A történet egy nem létező, phszihadelikusan meseszerű világban játszódik, és egy fiatal deszkás
kölyök útját kíséri végig, ahogy a profi karrierben megtestesülő álmát üldözi. Kalandja során eljut
a gördeszkaipar legsötétebb bugyraiba, és kételkedni kezd abban, hogy vajon ezért deszkázik-e
valójában…

A film karikatúraszerűen , némi kritikával torzítva mutatja be a deszkázást, mint életérzest, és azt,
hogy ez a társadalom által a mai napig el nem fogadott életforma, hogyan esik a pénz és a reklám
áldozatául…

Comments

comments