Erdei Zsolt az örökös Igazi Férfi!

Erdei Zsolt kétszeres világbajnok ökölvívó, Magyarország egyik legnépszerűbb sportembere nem mindennapi elismerésben részesült. Madárt a Sunrise Sport- és Egészségközpontban kikiáltották az igazi, örökös férfinak. A masculan óvszermárka „Az Igazi Férfi by masculan” néven országos kampányt hirdetett a valódi férfi értékek népszerűsítése érdekében – ennek részei az Igazi Férfi Díjazások.

A masculan szerint egy férfit sohasem a kora tesz férfivá; egy tinédzser éppúgy lehet igazi férfi, mint egy bölcs aggastyán. Az igazi férfit számtalan jelző illetheti, egyben azonban mindenki egyetért: egy férfi attól lesz igazán férfi, ahogyan gondolkodik, cselekszik, ahogyan a mindennapjait éli.

A márka legújabb kampánya ebben a meggyőződésben született, és célja, hogy felkutassa az igazi férfi értékeket, közvetítse azokat, bemutassa mindenki számára, milyen is az IGAZI FÉRFI by masculan. A kampány arca a 23 éves magyar bajnok rallyversenyző, Matók Ádám, aki aktívan részt vesz a jövőben a férfiértékek közvetítésében. A 2013-as évben számos próbatétel vár majd a vállalkozó kedvű férfiakra, ahol a legkülönbözőbb szituációkban bizonyíthatják képességeiket.
További információ: www.azigaziferfi.hu

Janicsek Tamás, a masculan forgalmazója:

„Kampányunkkal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az Igazi Férfi ismérve szubjektív dolog, nincs tökéletesség, de a legkülönbözőbb területeken és tulajdonságokkal bárki felszínre hívhatja magából az igazi férfit – legyen akár tinédzser – csak hinni kell benne, és tennie kell érte. Az igazi férfiak díjazásával ösztönözni szeretnénk a férfiakat, hogy megmérettesenek, és hozzák ki magukból a maximumot – legyen szó udvarlásról, szexualitásról, párkapcsolatról, családról, sportról vagy a munkáról, tanulásról. Erdei Zsoltot azért választottuk szubjektív értékek alapján az Igazi Férfi Díj örökös tagjának, mert szerintem benne megtalálható minden olyan tulajdonság, ami egy valódi férfira jellemző lehet. Nem csak udvarias, előzékeny, karitatív, céltudatos, sikeres és győztes típus, hanem a társadalom számára is közkedvelt, igazi példakép.”


Erdei Zsolt – Janicsek Tamás – Matók Ádám

Erdei Zsolt, az Igazi Férfi Díj nyertese

„Senki sem tökéletes, így én sem, és szerintem nem is létezik tökéletes. Az, hogy ki az igazi férfi valaki számára az szubjektív dolog. Persze törekszem arra, hogy mindenben a maximumot hozzam ki magamból, bármiről legyen szó, valószínű ennek is köszönhető az a sportsiker, amit a pályafutásom során eddig elértem. Örömömre szolgál, hogy rám gondoltak, és megkaptam ezt a díjat. Ahogy eddig, így a jövőben is azon leszek, hogy az általam képviselt értékrendből minél többet átadjak. Elsősorban a fiataloknak, hiszen övék a jövő, és szükségük van útmutatásra, segítségre, hogy kihozzák magukból a maximumot, és sikeres, boldog emberekké válhassanak.”


Matók Ádám az Igazi Férfi kampányarca

A masculan Matók Ádám magyar bajnok rallyversenyzőt választotta „Az Igazi Férfi by masculan” kampányának arcának. A 23 éves fiatal tehetség a jövőben számos kampányaktivitásban feltűnik majd népszerűsítve a kampány üzeneteit és értékeit.

„Nagy örömömre szolgál, hogy egy ilyen nemzetközi márka felkért kampányarcnak, hogy képviseljem az értékeit. Azt gondolom, hogy ma a fiatalok legnagyobb részében nincs meg az az önbizalom és kitartás, ami a célok és sikerek eléréséhez szükséges. Legyen szó párkapcsolatról, egy nő megszerzéséről vagy akár a munkában és tanulásban nyújtott teljesítményről, karrierről. A rally egy olyan összetett sport, ahol egyszerre több dologra is összpontosítani kell; fontos a koncentráció, a bátorság, a gyors helyzetfelismerő képesség, a gyors reakcióidő, egy taktikai és stratégiai gondolkodásmód. Ugyanakkor a hidegvérnek és a szenvedélynek egyszerre kell jelen lennie…akár egy párkapcsolatban. Egy ilyen kampány felhívhatja a figyelmet és útmutatást adhat, milyennek is kell lennie egy igazi férfinak. Példát állíthat azok számára, akik jobbak és sikeresebbek szeretnének lenni önmaguk és környezetük miatt is az élet legkülönbözőbb területein. Fontos, hogy megszólitsuk és elérjük a fiatalokat, és elhiggyék magukról, hogy igenis lehetnek sikeresek, ezáltal pedig boldogok.”

További információk Matók Ádámról:www.adammatok.com

Comments

comments