Az extrém sportolókkal a foci vb sztárjai sem szórakozhatnak…

Összekarambolozott a labdarúgás és az extrém sport, mikor a holland válogatott Robin van Persie és Jaryl Janmaat a brazil strandon összeütközött egy kiteszörfössel, és mindketten apróbb sérüléseket szenvedtek. Tanulság: sose áll egy extrém sportoló útjába!

kitesurfvb

Mi sem szörfözünk a stadionban!

Csütörtökön kezdődik a világ egyik legnagyobb eseménye, a labdarúgó-világbajnokság Brazíliában, ami az extrém sportolókat leginkább azért villanyozza fel, mert egy hónapig így sokkal több hely lesz a vizeknél, az utcákon és a parkokban, ha valaki szörfözni, gördeszkázni vagy BMX-ezni akar.

Azt pedig még a profi futballistáknak is el kell fogadni, hogy hiába a legnépszerűbb sport az övék, jobb, ha nem merészkednek az extrém sportok birodalmába. Ezt a holland válogatott két játékosa, Robin van Persie és Jaryl Janmaat a saját bőrén tapasztalhatta, amikor a brazil tengerparton váratlanul nekik ütközött egy kiteszörfös, mert rossz helyen sétáltak az alacsony vízben.

“A szörf két ujjnyira repült el a fejem mellett – mesélte egyikük. – Szerencsére nagyobb volt az ijedelem, mint a baj, és nincs miért aggódni, nem történt semmi súlyos, megúsztuk karcolásokkal.” Hát ennek nagyon örülünk, de egy fokkal jobban aggódtunk a kiteszörfösért, reméljük sem benne, sem a deszkájában nem esett kár.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.