A kormányozhatóság jegyében fejlesztett a NeilPryde

A NeilPryde bemutatta a következő évre tervezett szörftípusait. Részletesen nem írnak a mostani és az új modellek különbségeiről, de az kiderült, hogy a vitorlaszerkezet kapott új koncepciót.
A márka gondosan, minden darabról készített egy megkapó bemutatót.
Eddig összesen kilenc ilyen kisfilmel jöttek ki, amelyek a YouTube-on akár 3D-ben is láthatóak..

Részletesen nem írnak a mostani és az új modellek különbségeiről, de az kiderült, hogy a vitorlaszerkezet kapott új koncepciót, ugyanis az utazási, illetve a kormányozhatósági lehetőséget szerették volna növelni.
Az egész nagyobb lett, a Forceline Pane néven futó új darab jobban, dinamikusabban osztja el a rá ható erőket, kikerültek a felesleges elemek és plusz varrások. Különböző sűrűségű és vastagságú fonalból készült anyagokkal erősítették meg a vásznat. A luff paneleket levaálasztották a freeride vitolákon, ami tovább csökkenti a vitrolást érő stresszt.

Fly: (pl. Jason Polakow választása), könnyű, tiszta hullámokon jó kezelhető, alacsony súlypontú darab. Újdonságai: Forceline Frame konstrukciós váz a dinamikusabb és kontrolláltab szörfözésért, ráadásul strapabíróbb is, mint a korábbi modellek.

Hornet: azoknak, akik az egyszerű irányíthatóságot, kezelhetőséget részesítik előnyben. Hat léc és két IntegraCam biztosítja a nagy széllökésekkel szemben. Természetesen az új kiképzésű vitrolaszerkezetet ez a modell is megkapta.

Wizard: a freestyle-osoknak. A közvetlen kormányzás és a jobb emelkedés az, ami megkülönbözteti a többitől, kiképzése a stabilitás érzését adja, így magabiztosabban lehet vele trükközni.
a különlegességei.

Combat: erőteljes go-to típus, többek közt a PWA világbajnok, Phillip Köster és Ricardo Campello is ilyenek száguld. Az igazi hullámlovagoknak. Nagy teljesítmény és sokoldalúság jellemzi.

H2 Racing: Kifejezetten freeracing stílusra tervezett versenymodel, az EVOV kistestvére, könnyű és villámgyors, a versenydarabbal azonos felépítésű, azzal megegyező anyagokból készült. A sebességre specifikált modellek felső kategóriájába tartozik.

Hellcat: gyors és erős. Az EVO és a H2 keresztezésének is mondható hétléces cam-nélküli freerace vitorla.

Atlas: Minden szélben megfelelő, kiszámítható, kezelhető, felhasználóbarát felépítésű darab, ami széllel szemben is megállja a helyét, és kitűnő választás a jó magas ugrásokhoz.

Fusion: a mindenes model. Tanulóknak tökéletes, mindenféle stílusra. Meglovagolni a hullámokat, kipróbálni különféle trükköket, gyakorolni az ugrásokat, vagy csak huss, elhúzni a többiek mellett…

Comments

comments