A fitneszszépségé lett “2011 Miss Supercross” címe

Már csak néhány nap maradt hátra, hogy felbőgjenek a motorok, és elinduljon Észak-Amerika supercross bajnoksága, a 2011-es Monster Energy AMA Supercross. A várakozás és a feszültségek csillapításának érdekében bejelentették, ki az idei Miss Supercross…

 

Az USA-ban óriási presztízs, ha valaki cheerleader lehet. 2011-ben a fitneszmodell Dianna Dahlgren nyerte el az óriási sikernek számító "Miss Supercross" címet.
A szépséges modell régóta támogatja és szereti ezt a sportot – ismert arc a Monster Energy Supercross rendezvényein.
Korábban az energiaitalt promózta, valamint a meneteket felvezető és a hangulatért felelős cheerleaderként bukkant fel.


Már hosszú ideje vágyott erre a címre, így érthető a boldogsága:
“Nagyon izgatott vagyok, hogy én lehetek Miss Supercross 2011-ben. Fiatal korom óta követem a supercross világát, így egy álmom vált valóra. Ennek a lehetőségnek köszönhetően népszerűsíthetem a sportot” – lelkendezett a szőke bombázó.
Dahlgren ezzel a díjjal vállalja azt, hogy a motoros bajnokság mind a 17 állomásán a Monster Energy Supercross arcaként promózza majd a bajnokságot, valamint szerepet vállal majd a díjátadókon azzal, hogy a leggyorsabb versenyzők mellett pózol a pódiumon. Feladatai közé tartozik majd az is, hogy a versenyek során beszámoljon a riderek és az istállók állapotáról .
A szezon első fordulójára január 8-án kerül sor a Kalifornia állambeli Anaheimben.
Egy kis ízelítő abból, hogy mire számíthatunk idén:

Comments

comments