Április 25-én rajtol el az idei Dunai Regatta

Látványos sárkányhajósok, profi evezősök, tizenkét hazai felsőoktatási intézmény, 2 amerikai top egyetem, több tízezer szurkoló, közel húsz extrém sportos és tíz zenei program: április 25-én rajtol el az idei Dunai Regatta.

reg

“Immáron harmadik alkalommal szelik a vizet evezősök és sárkányhajósok a Duna legszebb fővárosi szakaszán, a Parlamenttől és a Vigadótól a Budapesti Műszaki Egyetem központi épületéig április 25-én. A sportfesztivált és kulturális rendezvényt az Antall József Tudásközpont hívta életre azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a fiatalok körében a sportos életmód fontosságát és felhívja a figyelmet a Duna sokszínű használatára. A versenyen profikból álló evezősök és amatőr sárkányhajós csapatok küzdenek meg egymással, amelynek idejére még a vízi forgalmat is leállítják a Dunán” – írja a turizmus.com.

A sportverseny mellett az autómentessé tett rakparton a hagyományosabb sportágakon kívül, mint a streetball, tollaslabda, pingpong vagy jóga, lehetőség nyílik olyan extrém és új mozgásformák kipróbálására is, mint a slackline, a gauswheel, a freestlyle frizbi, de lesz csocsó, Xbox, beerpong és mászófal is. A Gravity Academy bemutatóját pedig akrobatikus triál, monocikli és parkour elemekkel tűzdelik.

A sportos programok mellett a pihenni vágyókat többek között lounge, kertmozi és masszázs is várja majd.

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.