5 Instagram-fiók, amit minden szörfösnek követnie KELL!

Élsz-halsz az okostelefonodért és a szörfért?! Akkor ez a cikk neked való – mutatunk nyolc izgalmas Instagram-fiókot, amit mindenképp jó, ha bekövetsz.

casiogzonecommando

Felesleges hazudnunk önmagunknak: minden ember, akinek van okostelefonja, a készülék rabja. Nagy arra az esély, hogy most is egy relatíven kis képernyőn olvassátok ezeket a sorokat, és közben úgy tesztek, mintha éppen egy nagyon fontos dolgot intéznétek.

#1: Kolohe Andino

fel5

Kolohe egy kaliforniai srác, aki még intenzív napi Instagramozás mellett is generációjának egyik legjobbja. Hogy miért? Követés gomb zöldre váltásánál kiderül!

#2: Mark Richards

Untitled

Mark már régi motoros szörfös, aki sorozatban négyszer nyerte meg a szörf vb-t (1979–1982). Egyedi, összetéveszthetetlen stílusa miatt “Sebesült sirály”-nak nevezik. Szörfdeszkákat is gyárt, nézzetek körül az oldalán, nagy a választék!

#3: Tai Graham

display

Tai “Buddha” Graham egy modern hullámvadász, akitől évről-évre rengeteg inspirációt kapnak a sport szerelmesei.

#4:  Carlos Munoz

Untitled

Jó hangulatú képek Costa Rica egyik legjobb szörfösétől.

#5: Stephanie Gilmore

11208467_856036954431698_1678509188_n

Listánk végére nem kerülhetett más, mint a hullámok koronázott királynője, Stephanie Gilmore, aki hatszoros világbajnok. Nemcsak a sportban brillírozik, hanem az interneten is ő futtatja az egyik legérdekesebb és legszínesebb Instagramos fiókot, lenyűgöző képekkel.

Forrás: RedBull.uk

 

Comments

comments

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.